PESIS

Harrastepesisjoukkue Virtain Huti & Koppi oli neljäs harrastepesiksen SM-kisoissa Tampereella 26.-27.7.2014.

Hävisimme pronssipelin yhdellä juoksulla. SM-kisat järjestetään Tampereella joka vuosi, ja joukkueita on ympäri Suomea. Monissa joukkueissa pelaa entisiä huippupelaajia, esim. meidän pronssivastuksella oli riveissään vanhoja superpesiksen pelaajia.  Osallistuimme sekasarjaan (eli joukkueessa pitää olla aktiivisessa pelitoiminnassa vähintään neljä naispelaajaa)

Tulokset löytyvät länsisuomen pesiksen sivuilta kohdasta harrastepesiksen sm-kisat.

Joukkueessa pelasivat Anu Ala-Sulkava, Irma Lahdenperä, Seija Kaipio, Riina Ylä-Soininmäki, Hannu Jaakkola, Pekka ja Timo Säynäjoki, Toni Pekkala, Juha Kaipio, Juha Puskanen.

 

Sama joukkue myös voitti tampereen kuntopesissarjan b-sarjan puhtaalla pelillä tämä kesänä ja ensi kesänä pelaamme a-sarjassa. (piti olla myös tänä vuonna a-sarjan paikka, mutta sarjaohjelmien tekijä oli mokannut, myönsi loppukaudesta virheensä :) )

 

 

PESISKOULU ALKAA!!!!

 

Virtain Urheilijoiden Pesäpallojaoston järjestämä Pesiskoulu 6 – 10 –vuotiaille lapsille keskiviikkoisin Tapiolan pesäpallokentällä klo 18.00-19.00. Ensimmäinen kokoontuminen 7.6.

 

Mukaan tarvitset juomapullon ja urheiluvarusteet. Jos sinulla on omia pesäpallovarusteita, voi ne ottaa mukaan, mutta eivät ole pakollisia.

 

Vetäjinä Janika Niemenmaa ja vaihtuvat vanhat tutut apuohjaajat.

 

Tervetuloa!

PJ.  Riina Ylä-Soininmäki 044 591 2630
       Leppäkuja 5, 34800  VIRRAT
       riina.ylasoininmaki(at)gmail.com