Harjoitukset jatkuvat Kisapirtillä torstaisin 4.1.2024 lähtien klo 10-11

MS Word -tiedostoVIRTAIN+URHEILIJOIDEN+YU-TILASTO+(päivitettu+1.10.2023).doc (224 kB)

MALJAPISTEISSÄ 2023 HYVÄ SIJOITUS

SAUL:n seurat, joita on noin 300, kilpaillevat keskenään maljapisteistä,
joita saa SM-kilpailumenestyksestä.
Tänä vuonna VirtU oli 23, saaden 99 pistettä (miehet 53p ja naiset 46p).
Edellisinä vuosina sijoitus on ollut vähän parempi: 2022 /15, , 2021/ 21. , 2020/ 20.

KIITOS KILPAURHEILIJOILLEMME !

EM-KISOISTA MENESTYSTÄ

Italian Pescarassa pidettiin 21.9.-1.10.2023 Veteraanien EM-kisat (EMA).
Virtain Urheilijoista mukana olivat Riitta Rajamäki, Kirsi Koro ja Jouko Ylä-Liedenpohja, joiden menestys oli jälleen erittäin hyvä: 2 kultaa, hopea ja pronssi.

Riitta Rajamäki voitti N70 sarjan keihäänheiton tuloksella 23.37

Kirsi Koro osallistui kolmeen lajiin N45 sarjassa. Hän voitti painonheiton tuloksella 14.41. Heitto 5- ottelussa tuli hopeaa pistemäärällä 3012 ja moukarinheitossa  pronssitulos oli 38.17.

Jouko Ylä-Liedenpohja pääsi M75 sarjan   200 metrin juoksussa loppukilpailuun ollen kahdeksas ajalla 34.61 (alkuerässä 33.75).

ONNITTELUT HYVISTÄ SAAVUTUKSISTA!

KULTAA JA HOPEAA MM-HALLEITA PUOLASTA

Veteraanit kilpailivat MM-hallikisoissa 26.3.- 1.4.2023 Paikkana oli Puolan Torun.
Seurastamme oli mukana Riitta Rajamäki ja Kirsi Koro.

Riitta voitti N70 sarjan keihään tuloksella 24.51.
Kirsi osallistui N45 sarjan painonheittoon  saaden hopeaa tuloksella 13.72.
Moukarinheitossa hän oli neljäs tuloksella 39.59.

ONNITTELUT RIITALLA JA KIRSILLE HIENOISTA SAAVUTUKSISTA

VIRTAIN URHEILIJAT 15. MALJAPISTEISSÄ  2022

SAUL:n seurat kilpailevat keskenään Maljapisteistä.
VirtU sai SM-kisoista kaikkiaan 76 pistettä ja
sijoittui vajaan 300 seuran joukossa erittäin hyvin ollen 15.
(v. 2020 20. ja v. 2021  21.)
Korona esti useita kilpailuja ja vaikutti paljon  kilpailun tasoon.

Tampereella 29.6.-10.7.2022 pidetyissä WMA:n MM-kisoissa
VirtU:n seuramme 6 urheilijaa saivat 5 kultaa ja 1 hopean sekä useita hyviä sijoituksia.

Tuloksia:

N45  moukari 1.Kirsi Koro  46.68 PE- ja SE-tulos

N45 paino 1. Kirsi Koro 15.09

N45 heitto-ottelu 1. Kirsi Koro 3736p (47.35 PE- ja SE-tulos , 9.68, 29,46, 19,47, 14.11)

M45 korkeus 1. Mika Polku 195

M40 keihäs 1. Mika Aalto 65.06

N70 keihäs 2.Riitta Rajamäki 24.11

N70 kiekko 6. Riitta Rajamäki 18.41

N70 heitto-ottelu 8. Riitta Rajamäki 3371p (18.60, 7,17, 17,86, 23,75, 7,60)

M75 800m alkuerä 5. Vesa Korpimäki (ei juossut loppukilpailussa)

M35 10km maantie  10. Mikael Koskinen 37,56

M35 puolimaraton 13. Mikael Koskinen 1.24,59

Sirpa Riitamäki ja Jouko-Ylä-Liedenpohja joutuivat jäämään pois jalkavaivojen vuoksi.

ONNITTELUT VETERAANEILLE JA TAVOITTEET UUSIIN KOVIIN KISOIHIN

HYVIÄ SIJOITUKSIA MAAILMANTILASTOISSA

VirtU:n Urheilijat tekivät viime kesänä hyviä tuloksia, joilla sijoittuu hienosti kärkipäähän maailmantilastoissa.

N70 keihäs 2. Riitta Rajamäki 24.62 (SE-tulos)

N45 painonheitto 1. Kirsi Koro 15.11 (SE- ja PE-tulos)

N45 moukari 4. Kirsi Koro 45.16 (SE-tulos)

Näillä tuloksilla on hyvät mahdollisuudet menestyä ensi kesänä Tampereella kesä-heinäkuun vaihteessa pidettävissä MM-kisoissa. Seurastamme lähes 10 urheilijaa tähtää näihin kisoihin mm. Jouko Ylä-Liedenpohja, Sirpa Riitamäki ja Mika Polku. Toivottavasti korona ei estä kisojen pitämistä.

Kuntosaliharjoituksen jälkeen kokoonnuttiin samaan kuvaan Kisapirtillä tammikuussa 2020.

MITALEJA PUOLAN MM-KISOISTA

Puola Torun oli MM-hallien pitopaikkana 24.-30.3. Kisoihin osallistui urheilijoita yli 80 maasta.
Suomalaisia oli  mukana yli 100. Seuramme urheilijat Kirsi Koro ja Riitta Rajamäki onnistuivat jälleen
hienosti kovissa kilpailuissa.

Kirsi voitti N40 painonheiton hyvällä tuloksella 14.79 ja oli moukarinheitossa toinen heitettyään 45.34.

Riitta voitti N65 keihäänheiton hyvällä tuloksella 24.97.

PARHAAT ONNITTELUT RIITALLE JA KIRSILLE !

MIKA POLKU SAI PRONSSIA MM-KISOISTA
Espanian Malagassa kilpailee noin 8000 veteraania MM-mitaleista 10 päivän ajan.Kovatasoisissa kilpailuissa ei mitalit irtoa helpolla. Maanantaina 10.9. Mika Polku sai pronssia M40 sarjan korkeushypyssä hyvällä tuloksella 196.Voittaja hyppäsi 202.

Maanantaina Riitta Rajamäki kilpaili N65 sarjan keihäänheitossa ja sijoittui 28 kilpailijan joukossa hienosti viidenneksi tuloksella 24.72.

ONNITTELUT MIKALLE JA RIITALLE!

SM-MITALEJA JA SE-TULOKSIA

Syksyn kilpailuissa urheilijamme ovat menestyneet jälleen hienosti:

Mirkka Tättilä N70 sijoittui toiseksi Tampereella maantiejuoksun SM-10km:llä hyvällä ajalla 56.59.

Riitta Rajamäki N65 paransi keihäänheitossa pari metriä N60 sarjan SE-tulosta Jalasjärvellä 10.9 heittäen 26.09,joka tulos olisi luonnollisesti myös N65 sarjan uusi ennätys, mutta Riitta ei ollut vielä täyttänyt vaadittavaa 65 vuotta. Kangasalla 24.9. heitto-otteluiden SM-kisoissa Riitta sijoittui toiseksi tuloksella 3174 pistettä.

Kirsi Koro N40 on parannellut SE-tuloksia moukarin-, painon-,olympiapainonheitoissa ja viimeksi heitto-ottelussa ensin Jalasjärvellä 3618p ja sitten Kangasalla 3643p voittaen oman sarjansa ylivoimai-sesti.
Kirsillä on vielä edessään syksyllä kauden päätavoite MM-kisat Austraalian Pearthissa loka-marraskuun vaihteessa.