SUUNNISTUS

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
VirtU suunnistajia OCAD-kurssilla Kuortaneen Urheiluopistolla.
Virtain toinen Mobo rata Marttinen on toiminnassa. Kaikki tutustumaan Marttisen saareen moboilemalla. Karusellissa muuta lisä kuva radan varrelta.
Virtain Urheilijoiden suunnistusjaoston järjestämillä MUKSU Festari-rasteilla su 09.07.2017 kävi 69 lasta
ja aikuista. Kiitos ja aurinkoista kesää kaikille osallistujille!


 

 

HIRVENAJOTALKOOT

Perinteiset hirvenajotalkoot ovat kahtena peräkkäisenä marraskuun lauantaina 18. ja 25.11. Lähtö yhteiskuljetuksella Kisapirtiltä. Päivän aikana järjestäjä tarjoaa maastolounaan. Ilmoittautumiset ja lisätietoja Markku Mäkelä 0505582474.

 

KAUDENVAIHTOTILAISUUS

Kaudenvaihto tilaisuutta vietetään perjantaina 17.11.2023 klo 18.00 alkaen Rajaniemessä. Ohjelmassa pientä naposteltavaa ja vapaata keskustelua menneestä kesästä. Ilmoittaudu Riitalle 27.10. mennessä joko puh 040 6828027 tai sähköpostilla riitta.maarit.alfthan@gmail.com. Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot.

Tervetuloa!

 

 

 

TORISEVAN KIINTORASTIT

Torisevan kartoille on Markku Poutun toimesta tehty tämän kesän aikan kiintorastiverkosto. Karttoja voi ostaa Kisapirtiltä R-Kioskilta sekä OP Koti toimistolta 10 euron hintaan.

 

 

MOBO PUKKIVUORI

Start lätkä poltetun ilmoitustaulun vieressä olevassa valopylväässä.

 

RASTILIPPU

Olemme liittyneet rastilippu.fi palveluun. Sieltä voitte katsoa ennakkoon tulevien viikkojen omatoimirastien 

sijainnit. Opastusta kaikille lähtöpaikoille ei ole järjestetty, lähtöpaikalla ja rasteilla on rastiliput.

 

 

KIINTORASTIT

Pukkivuoren ja Keiturin kiintorastit on päivitetty toukokuussa 2021, eikä vanhat kartat näin ollen ole enää ajantasalla. Kiintorastikarttoja voi lunastaa 10,00 euron hintaan R-kioskilta, OP-Koti toimistolta sekä Kisapirtiltä toimipisteiden aukiolo aikoina. Kartan mukana tulee muovinen karttatasku.

 

Noname-verkkokauppa

 

Suunnistusjaosto on solminut Nonamen kanssa yhteistyösopimuksen sen verkkokaupan ostoksista.

Kun teet ostoksia verkkokaupassa ja lisäät tilaukseesi koodin 100101, saat ostoksistasi 10%:n alennuksen. Samalla ostoksesta maksetaan jaostolle sponsoritukea 20%.

Verkkokauppaan pääset klikkaamalla yllä olevaa otsikkoa.

Mobiilisuunnistus on mahdollista nyt Virroilla

 

Virroilla voi nyt harrastaa suunnistusta myös mobiilisti ja vieläpä uuden suunnistusmuodon eturintamassa. Tämä mobiilisuunnistus eli MOBO on kiintorastien moderni versio ja sukua GEO-kätköilylle.

MOBO on nopeasti leviämässä Suomessa ja maailmalla erityisesti nuorten keskuudessa. Matkailijat ja muutoin kotipaikkakuntiensa ulkopuolella liikkuvat pitävät mobo-suunnistusta kätevänä tapana harrastaa ja harjoitella suunnistusta siellä, missä kulloinkin on. Tämä soveltuu luonnollisti myös sekä koulujen liikuntatuntikäyttöön että suunnistustreeneihin.

MOBO-suunnistus perustuu puhelimeen ladattavaan ilmaiseen MOBO-sovellukseen ja maastossa oleviin rastilaattoihin. Sovelluksen pohjana on kartta, jossa ovat merkittyinä rastit ja rastimääritteet. Sovellukseen kuuluu myös kompassi. Puhelimessa pitää olla ladattuna myös QR-koodia lukeva sovellus, jolla rastilaatan rastitunnus luetaan eli rastilla käynti "leimataan".

Virtain MOBO-rata on Pukkivuoressa ja karttana on Pukkivuoren suunnistuskartta. Radan lähtöpaikka on Urheilukeskuksen ilmoitustaulun lähtölaatta. Ilmoitustaululla on myös ohjetaulu. Rastit ovat osa Pukkivuoren kiintorastiston rasteista. Mobo-radalla on 14 rastia.

Virrat Pukkivuoren MOBO on Virtain Urheilijoiden suunnistusjaoston, Suomen Suunnistusliiton, Virtain kaupungin ja Pohjois-Hämeen OP-Kiinteistökeskus OY LKV:n yhteistyön tulos.

Lisätietoja antaa nuorisovastaava Petri Sihvonen, puh. 040 5239085.

Nautinnollisia hetkiä mobiilisti modernilla tavalla!

 

VirtU suunnistus

 

Virtain Urheilijat ( VirtU ) on liittänyt suunnistuksen ohjelmaansa runsaan kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Suunnistuksen erikoisseura Virtain - Ruoveden Suunnistajat ( ViRuS ) purettiin ja sen suunnistajat siirtyvät nyt Virtain Urheilijoihin.

Uudelleenorganisoituminen lähti liikkeelle suunnistajien aloitteesta syksyn kynnyksellä. Suunnistajat katsoivat, ettei vuosien myötä hiljentynyt toiminta enää täyttänyt itsenäisen erikoisseuran tunnusmerkkejä. He arvioivat myös, että uutta vauhtia on helpompi hakea ison yleiseuran jaostona sen palvelut ja muiden jaostojen samankaltaiset toiminnot sekä yhteinen varainhankinta hyödyntäen.

Virtain Urheilijoiden suunnistusjaosto toimii edeltäjänsä tavoin koko Ylä-Pirkanmaalla, erityisesti Virroilla ja Ruovedellä vuoden 2016 alusta. Virtain Urheilijoiden syyskokouksessa valitun suunnistusjaoston puheenjohtajana toimii Mauri Rustari Virroilta.