Kartat

SUUNNISUSKARTTOJA YLLÄPIDETÄÄN JA PÄIVITETÄÄN

Virtain Urheilijoiden suunnistusjaosto ylläpitää suunnistuskarttoja Virroilla ja Ruovedellä.
Kartat ovat laadukkaita. Niissä tekijöinä ovat Jussi Silvennoinen ja Kimmo Viertola.
Vanhimpia karttoja on koko ajan päivitetty seuran omana työnä kasvillisuuden ja teiden ynnä muun muuttuvan karttakuvauksen osalta.

Vuonna 2015 valmistui kokonaan uusi suunnistuskartta Ruovedelle kantatie 66:n läheisyyteen Ruhalan ja Jäminkipohjan välille Kaukolan alueelle.

 

KAKSI UUTTA KARTTAA VALMISTUI KESÄLLÄ 2016

Ruoveden keskustaan valmistui päivitetty kartta koulu- ja urheilukeskuksen lähialueelle.

Virtain keskustaan valmistui uusi kartta KALETON Urheilukeskuksen, Kisapirtin, Rantapuiston ja koulukeskusten alueelle koulujen sekä suunnistuksen kilpailu- ja harrastustoiminnan tarpeisiin.

Puttosen kartta päivitettiin lokakuun alussa.

Lisätietoja karttavastaava Markku Mäkelältä; markku.mt(at)luukku.com tai puh. 050 5582474.

 

KESÄN 2017 KARTTAPÄIVITYKSET

Ruovesi Ruoskot kartan päivitys noin 3 km² sekä Virroilla Kalettoman karttaa Lepolahden alueen päivitys noin 1,7 km² ja kokonaan uudeen alueen lisäkartoitus vanhan kartan länsiosaan noin 0,5 km². Näiden lisäksi Kimmo Viertola päivitti heti toukokuusta Marttisen saaren kartan, jonka pohjalle valmistui Virtain toinen Mobo rata ja Nuorisokeskus sai ajantasaisen kartan.

 

VUODEN 2018 SYKSYLLÄ KÄYTÖSSÄ TÄYSIN UUSI KARTTA JA MAASTO

Suuri kiitos Pirkkalanvuoren maanomistajille ja Jussi Niemelle, saamme suunnitelmien mukaan suunnistaa Toisveden jylhissä rantamaisemissa alkusyksystä. Jussi Silvennoinen on lupautunut tekemään kokonaan uuden kartan Pirkkalanvuoren maastoon.

 

Luettelo kartoista (nimestä aukeaa linkki, josta ilmenee kartan summittainen keskipiste):

Pukkivuori
Lepolahti
Puttonen
Puttosharju sprintti
Ilmarisenhauta
Toriseva Yläosa
Keituri
Kukkokangas
Konttikangas
Ansanmaa
Kirkkokangas/Ruoskot
Kaukola

 

Karttoja myynnissä

 

Virtain Pukkivuoren kiintorastiston kartat ovat myynnissä Virtain R-Kioskilla ja VirtU:n toimistossa Kisapirtillä. Kiintorastisto käsittää 35 kiinteää rastia. Kartat myydään muovikoteloissa ja ne maksavat 6 euroa/kpl.

Lisäksi VirtU:n toimistossa on myynnissä Torisevan ja Keiturin suunnistuskarttoja, jotka ovat myös muovikoteloissa. Nekin maksavat 6 euroa/kpl. Nämä kartat ovat puhtaita eli ilman merkintöjä.