Kuvagalleria

YU-KAUDEN PÄÄTÖSTILAISUUS 31.10.2021

 

Kaudenpäätöstilaisuudessa palkittiin upea joukko VirtUlaisia! Pokaalit jaettiin 31:lle 4-7-vuotiaalle Seurakisakävijälle sekä palkinnot 30:lle Sisulisäikäiselle urheilijalle. Lisäksi palkittiin seuramestaruuskisojen mitalistit ja jaettiin tunnustuspalkinnot kesän saavutuksista.

 

Lämmin kiitos kaudesta niin urheilijoille, vanhemmille kuin talkooväelle.

Onnistunut pm-kisaviikonloppu takana Tampereen Ratinassa.

Iloista seurahenkeä, paljon omia ennätyksiä ja ennen kaikkea uusia kokemuksia. Ja lisäksi paljon uutta intoa treenaamiseen. 

Mukana 17 VirtU´laista, joista monelle viikonlopun kisat olivat ensimmäiset isommat kisat.

Piirinmestaruusmitaleita VirtU´laisille kolme; Akselille kuulassa 3. sija ja Martille kuulassa 1. ja kiekossa 3. Mitaleiden lisäksi saatiin monta pistesijaa. Onnittelut kaikille urheilijoille hienoista suorituksista!

 

Hippo-yleisurheilukoulut pyörivät täydellä tohinalla myös heinäkuussa. Yhteistyössä OP Ylä-Pirkanmaa.

URHEILUKOULU 3.8.2020
 

Kaupunginjohtaja Juha Viitasaari kävi tutustumassa urheilukoulun yhteydessä yleisurheilujaoston toimintaan.

Ohjelmassa oli lajiopetusta moukarissa ja aitajuoksussa sekä Muumi-hippaa urheilukoululaisten kanssa. Kotiinviemisenä oli Virrat-muistipeli, VirtU:n 90v juhlapaita ja juomapullo. Kiitos kaupunginjohtajallemme mukanaolosta!

 

KIEKUMO CUP I 7.6.2020

 

Kesän ensimmäiset kisat Virroilla  käytiin todella tuulisessa, mutta aurinkoisessa säässä. Kisat olivat houkutelleet paikalle 30 kilpailijaa ympäri Suomea. VirtU'laisista kisoissa oli mukana Kenza, Akseli, Roope, Konsta, Martti, Lauri, Aino-Kaisa ja Juho.  Nuoret saavuttivat hienoja tuloksia ja omia huikeita ennätyksiä.

Tulokset http://live.tuloslista.com/7539

Viikkokisojen yhteydessä palkittiin kaikki vähintään kolmeen Virtain Betoni- sarjamaastojen osakilpailuun osallistuneet juoksijat.

30.8.2019

Porvoossa nuorten SM-kisoissa Vesa Leveelahti voitti SM-kultaa kuulantyönnössä tuloksella 16,75.

Onnittelut Vesalle!

Nuorten pm-kisoissa Ylöjärvellä Juho ja Aino-Kaisa tekivät hienoja tuloksia.

Juho heitti kiekossa ennätyksensä 45,15m ja sillä heltisi piirinmestaruus. Hyvä kisavire jatkui kuulakisassa, jossa ennätys parani yli metrillä. Uusi ennätys 12,99m toi hopeaa.

Aino-Kaisa heitti moukarissa kauden parhaansa ja se kirjataan nyt numeroin 55,00m. Tuolla tuloksella pm-hopeaa. Aino-Kaisan kuulakisan tulos 12,05m oli kauden paras ja sillä neljäs sija.

Tästä molempien on hyvä jatkaa kohti elokuun alun Kankaanpään SM-kisoja.

16.6.2019 käydyt naisten ja miesten piirinmestaruuskisat olivat jättimenestys virtulaisille.
Naisten moukarissa tuli kolmoisvoitto: 1. Veera  Sihvonen (49,58) 2. Kirsi Koro (44,11) 3. Aino-Kaisa Sihvonen (43,95) Veeran tulos on naisten A-luokka ja näin ollen hän sai edustusoikeuden Kalevan Kisoihin.

Kiekonheitossa Helena Leveelahti voitti mestaruuden tuloksella 50,03.

Vesa Leveelahti oli kuulantyönnössä hopealla 19-vuotiaiden Suomen kauden kärkituloksella 13,71.